Blogs: Decorate your home

tentenverhuur lemmens

Published Apr 07, 22
7 min read

tentenverhuur dendermonde

Vosmeijer Tenten is, net als vele andere ondernemingen, klein begonnen en uitgegroeid tot allround specialist en een volwaardige landelijke speler op de markt. We zijn in 1950 begonnen met Vosmeijer Catering. Dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die zowel landelijk als regionaal werkt in de evenementencatering, partycatering en partyverhuur.

De stretchtenten van Pavilion, Rex hebben een premium uitstraling en worden snel en eenvoudig door ons opgezet. U kunt bij ons een stretchtent huren in verschillende kleuren en afmetingen. Geschikt voor diverse gelegenheden, met eindeloze mogelijkheden. Er kunnen oneindige variaties gerealiseerd worden door het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren.

Stretchtenten zijn dan ook erg geliefd voor evenementen zoals bruiloften, grote tuinfeesten en bedrijfsevenementen. De tenten zijn dankzij de verschillende maten geschikt voor ieder formaat gezelschap en dus voor kleine, intieme evenementen tot grote festivals - tentenverhuur nazareth. Heeft u vragen over het huren van een stretchtent bij Pavilion, Rex? U vindt de veelgestelde vragen en antwoorden onderaan deze pagina.

Wellicht geeft u binnenkort een feest, bruiloft of ander evenement voor meerdere mensen. kleine stretchtent. Vaak is het heel leuk om een evenement te organiseren in de buitenlucht. Helaas is het weer in Nederland erg onvoorspelbaar - tentenverhuur nazareth. Hierdoor kan het weer erg mooi zijn, maar kan de regen ook met bakken uit de hemel vallen.

Dit kan bij Tentenverhuur Bressers. Hier kunt u verschillende tenten huren voor verschillende evenementen. Daarnaast kan je bij Bressers meer huren dan alleen een tent, als inrichting en vloeren. Jarenlange ervaring in tent verhuur Bij het organiseren van een evenement komt het een en ander om de hoek kijken. Wilt u een Evenementen tent huren? Tentenverhuur Bressers heeft jarenlange ervaring in tent verhuur - stretchtent kopen belgië.

Al tientallen jaren verhuren wij tenten voor evenementen en de bijbehorende accessoires. Zo hebben wij ook tenten verhuurd aan de Zwarte Cross en andere grote evenementen in de afgelopen jaren. Graag denken wij mee met alle mogelijkheden voor uw evenement. Een grote feesttent of festivaltent huren Geeft u een groot feest en worden er veel mensen verwacht? Wellicht wilt u een Bressers Festivaltent huren? Wij verhuren grote tenten met een minimale afmeting van 10x10 in de kleuren wit/rood.De tenten zijn 10 tot 20 meter breed. Daarnaast zijn er nog verschillende andere opties. tentenverhuur nazareth. De festivaltenten van Tentenverhuur Bressers hebben een hogere nokhoogte en een hogere zijkant. De festivaltenten zijn blauw/rood van kleur en deze geven geen licht door (Stretchtent). Bij een tent verhuur van grote tenten komen veel bijkomstigheden kijken.

Wij kunnen u helpen met alle adviezen en informatie over een Feesttent huren. Voor elke situatie, hoeveelheid personen en gelegenheid vindt u de perfecte tent bij Tentenverhuur Bressers. Meer over Grote tent huren. Onze feesttenten kunnen ook voorzien worden van diverse inrichtingen. Wij kunnen u helpen bij verschillend Meubilair of wellicht bij verschillende Podia.

Deze tenten zijn ideaal voor bij de ingang bijvoorbeeld. Pagodetenten kunt u gemakkelijk aan elkaar koppelen en gebruiken als foodtenten. Deze pagodetenten zijn echter ook ideaal voor kleinere evenementen als een zomerfeest, tuinfeest, dorpsfeest of bruiloft. Een tent voor uw bruiloft? Wilt u graag een tent huren voor uw bruiloft? Dat kan! Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er tenten worden gehuurd bij een bruiloft. tentenverhuur nazareth.

tentenverhuur huwelijk

Wij hebben veel verschillende tenten die ideaal zijn voor een bruiloft. Daarnaast kunnen wij ook de inrichting van de tent uit handen nemen. Natuurlijk houden wij bij de inrichting van de tent rekening met uw wensen, waardoor u de perfecte tent heeft op uw bruiloft. Bij Bressers kunt u zelfs sanitair en verwarming huren.

Een feesttent huren Ook kunt u voor elk feestje een geschikte feesttent huren. Bij Tentenverhuur Bressers bieden wij een zeer ruim aanbod aan verschillende feesttenten aan. U kunt kiezen voor kleine of grote tenten, maar ook voor Pagodetenten en Membraamtenten. Welke tent u ook kiest, elke feesttent is een perfecte aanvulling op uw feest.Hier werden verkoopwagen gemaakt en aangekocht. Uiteindelijk is in 1980 Bressers begonnen met het verhuren van tenten, naast de verkoopwagens met eetwaren. tentenverhuur nazareth. In 1992 wordt Bressers Tentenverhuur B.V. opgericht. Onze hoogtepunten waren de Zwarte Cross in 1997 en de ontwikkeling van ons geliefde nieuwe podium in 2009. Meer over onze historie.

Wij blijven een innovatief team dat u graag helpt. Bekijk ook onze Bedrijfsfilm. Hoe wij onze kwaliteit waarborgen Tentenverhuur Bressers levert altijd de beste kwaliteit door onze Werkwijze (tentenverhuur nazareth). Dit komt doordat wij niet willen dat uw evenement in de soep loopt en u enige problemen ervaart nadat u een tent huurt bij Bressers.

Al onze tenten hebben een tentboek met betrekking tot de statische analyse. Daarnaast hebben alle tenten de certificaat van vlamdovendheid. VCA certificering. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Bressers is lid van de VVEM.

U wenst een tent te huren?

Address: Klinkaardstraat 210 2950 Kapellen Belgium
Phone: +32 3 313 86 23
Email: info@altirotenten.be
Stretchtent

Hierdoor wordt er aan de hand van professionals voor gezorgd dat alle benodigdheden voor evenementen nog beter worden. Wij vervoeren onze tenten via ons eigen transport. Hierdoor blijven we betrokken van het begin tot het eind en kunnen we onze kwaliteit waarborgen. In onze eigen werkplaats maken wij onze eigen materialen en onderhouden wij deze.

Lees meer over onze eigen Werkplaats. Informatie en contact Wanneer u op zoek bent naar een goede tent, kunt u het beste naar Bressers Tentenverhuur. Voor elke situatie en elke gelegenheid hebben wij de meest geschikte tent. Daarnaast denken wij graag met u mee over verschillende bijkomstigheden en mogelijkheden. Wij zijn werkzaam vanuit Helmond in Limburg, Eindhoven en Brabant.

Bressers tenten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor u er zeker van bent een goede tent te huren - tentenverhuur nazareth. Lees de Referenties van onze klanten of video's over sfeerimpressies en opbouw! Contact of offerte .

Als je zoekt op feesttenten te huur, krijg je heel erg veel resultaten te verwerken. Daarom is het goed om te beseffen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Uiteraard kunnen we niet alle mogelijkheden af, maar hieronder staan wel een aantal voorbeelden van tentcombinaties. Feesttenten te huur: één feesttent Met één tent kan je wel degelijk een evenement houden, feestje geven of een concert laten plaatsvinden.

tentenverhuur regio gent

De standaard vloer hoeft er niet bij. Als alleen een overkapping al voldoende is, is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Vergeet de uitbreidingsmogelijkheden niet die wij aanbieden bij het verhuren van een feesttent. Feesttenten te huur: feesttent met podiumtent Als één feesttent niet genoeg is, omdat er ook één of meerdere bands/DJ’s optreden, dan huur je er toch een podiumtent bij? Deze podiumtent, of waarschijnlijk vooral het overdekte podium, geeft het feest of evenement net de extra speciale tintje.

Hou bij het combineren van een podiumtent en een feesttent rekening met de afmetingen van een podiumtent - tentenverhuur nazareth. Die zijn namelijk beschikbaar in lengtes van vijf of tien meter en in breedtes van vijftien of twintig meter. Feesttenten te huur: feesttent met aansluitende overdekte schaatstent Een feestje kan ook in de winter plaatsvinden.

Die is natuurlijk te combineren met een feesttent, wat het feest compleet maakt. Het biedt ruimte voor bepaalde praktische zaken (zoals de verhuur van schaatsen en kluisjes), maar het is ook een mogelijkheid om andere winterse activiteiten te huisvesten. Hierbij kan je denken aan lekkere (warme) winterse maaltijden, workshops of misschien zelfs wel een escape room in winterse stijl - tentenverhuur nazareth.

De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie en al uw vragen.

Innovatie blijkt uit het feit dat Neptunus al -sinds haar ontstaan bijna 85 jaar geleden- haar tenten en accommodaties in eigen beheer ontwikkelt en produceert. De Research & Development afdeling van Neptunus streeft er voortdurend naar de meest kwalitatief hoogwaardige, duurzame en meest innovatieve producten te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Tenten en tijdelijke accommodaties die nèt even iets anders zijn en zorgen voor extra uitstraling. Wij zijn dan ook koploper in de verhuur van tenten en tijdelijke accommodaties. Wij bieden snelle ruimte oplossingen van onomstreden kwaliteit, mét alle mogelijke flexibiliteit die voor jouw project nodig is.

Al deze verschillende soorten tenten zijn voorradig in verschillende afmetingen en oppervlaktes. Voor de opbouw en constructie van de tenten nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. U hoeft ons enkel te zeggen waar deze tent moet komen en op welke datum dat zij moet worden opgesteld. Afhankelijk van welke tent u kiest, kunnen wij zorgen dat de verlichting of verwarming in deze tent ook kan geïnstalleerd worden..

Navigation

Home

Latest Posts

Redlights Prive Ontvangst

Published Nov 20, 22
4 min read

Prive Ontvangst In Willebroek

Published Nov 14, 22
7 min read

Prive Ontvangst In Breda

Published Nov 13, 22
7 min read